Technológiai Innovációs Központ

Printer-friendly versionPDF verzió

A VERTIKÁL VKSZ Zrt. 31.862.656.- Ft uniós támogatást nyert a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint támogató képviseletében eljáró MAG Zrt., mint közreműködő szervezet támogatói döntése eredményeként Technológiai innovációs központ kialakítására a Polgárdi telephelyén.

A technológiai innovációs központ teljeskörű technológiai és termékfejlesztési támogatást nyújt a Vertikál cégcsoport tagvállalatai számára az általuk kezelt települési szilárd hulladékok, termelési és csomagolási hulladékok kezelésére, az energetikailag hasznosítható frakciók kinyerésére, illetve az ezekből és a térségben található mezőgazdasági melléktermékekből előállítható másodlagos tüzelőanyag termékek egyenletes minőségének biztosítására.

 

Prezentációk:

Vertikál cégcsoport szolgáltatási területe

Együttműködés, szakmai kapcsolódások a Verikál Zrt. és a Miskolci Egyetem Nyersanyagelőkészítési és Környezeti Eljárástechnikai Intézet között a hulladékgazdálkodás területén (Prof. Dr. Csőke Barnabás, egyetemi tanár)

Technológiai innovációs központ kialakítása a Vertikál Zrt. Polgárdi telephelyén (dr. Aleksza László, egyetemi docens, tanszékvezető)

 

Videók:

TIK kisfilm

TIK rövidfilm (1. rész)

TIK rövidfilm (2. rész)