Korábbi híreink

Tájékoztató a kommunális és szelektív hulladékszállítás rendjéről

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Köszönjük, hogy elolvassa a Vertikál Zrt. tájékoztatóját, melynek célja, hogy információkat nyújtsunk a legfontosabb hulladékgazdálkodással, köztisztasággal kapcsolatos tudnivalókról.

Legfontosabb információként e tájékoztató mellett megtalálja a 2013. év hulladékszállítási naptárát, mely tartalmazza a heti rendszerességgel gyűjtött kommunális hulladék szállítási napját, valamint a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés szállítási napjait, melyről az alábbiakban adunk bővebb tájékoztatást.

Törvényt fogadott el a Ház a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás minősítéséről

Elfogadta a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenység minősítéséről szóló törvényjavaslatot csütörtökön az Országgyűlés 213 igen szavazattal, 47 nem ellenében.

A Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter kezdeményezte jogszabály jóváhagyásával 2014. január 1-jétől olyan cégek végezhetnek hulladék-gazdálkodási közszolgáltatást Magyarországon, amelyek rendelkeznek hulladék-gazdálkodási engedéllyel, hulladékgazdálkodási közszolgáltatási engedéllyel, valamint az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség által kiállított minősítő okirattal, majd ezek birtokában szerződést kötöttek...

Évszakot vált a TeSzedd!

Összefogás a tiszta Magyaroszágért akciónap 2013. szeptember 14.

Rendhagyó módon kezdődött, rendhagyó módon folytatódik a hagyomány: 2013-ban ősszel lesz a TeSzedd! - Összefogás a tiszta Magyarországért akciónap. Idén nem a korábban megszokott tavaszi időszakban hirdeti meg az országos TeSzedd! akciónapot a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ), hanem őszre.

Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2013.07.01-2013.08.31-ig időszakra kiállított számlákat a nyomda sajnos nem tudta időben előállítani, ezért 2 hetes késéssel érnek ki a megadott címekre.

A fizetési határidő időközben lejárt, ezért szíves elnézésüket kérjük. Természetesen meghosszabbítjuk a befizetés beérkezésének határidejét 2013.09.15-ig, az eddig beérkezett kiegyenlítésekre nem számolunk fel kamatot.

 

Tisztelettel:
Vertikál Zrt.

 

TeSzedd 2013 - Hulladékgyűjtő akció Polgárdiban is!

A korábbi évekhez hasonlóan Polgárdi idén is csatlakozott az országos hulladékgyűjtő akcióhoz, melyre szeptember 14-én, szombaton kerül sor országszerte!

Várjuk az önkéntesek jelentkezését a (22) 576 230-as telefonszámon (hétköznapokon ügyfélfogadási időben!), valamint a következő e-mail címen: szemelyititkar@polgardi.hu. Csatlakozzanak Önök is a szemétgyűjtő csapatokhoz, szabadítsuk meg városunkat a szeméttől!

Ünnepi szállítási rend

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy változik a szállítási rend decemberben az ünnepekre való tekintettel.

A Polgárdi, Sárbogárdi és Adonyi térségben a következőképpen alakul:

December 25. (szerda) helyett december 28-án (szombaton)
December 26. (csütörtök) helyett december 29-én (vasárnap)
Január 01. (szerda) helyett január 04-én (szombaton)

Dél-Pesti régióban változatlan a szállítási rend. (Taksony, Ócsa, Tököl, Délegyháza)

Lábatlan településen változatlan a szállítási rend.

 

A Dorogi térségben a következőképpen alakul:
December 25. (szerda) változatlan
Január 01. (szerda) helyett január 04-én szombaton Piliscsév, Úny és Leányvár településeken.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a haszonanyag átvétel 2013.12.23. - 2014.01.06. között szünetel!

Minden kedves Ügyfelünknek Boldog, békés ünnepeket kívánunk!

Ügyfélszolgálatok

Tisztelt Ügyfeleink!

Ügyfélszolgálataink elérhetőségét és nyitvatartási idejét megtekinthetik a következő linkre kattintva:

Ügyfélszolgálatok

 

Tájékoztató az oroszlányi és a bakonyaljai térség megrendelői részére

A VERTIKÁL Nonprofit Zrt. tájékoztatja az oroszlányi és a bakonyaljai térség megrendelőit, hogy a 2014. év I. negyedéves hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számla a közszolgáltató változása miatt megbontva kerül kiküldésre.

A januári hónapot az OKÖ Nonprofit Zrt. és a Bakonyszolg Kft. számlázza ki 5 heti ürítési gyakoriságot figyelembe véve, a február-március hónapra 8 hét ürítési gyakorisággal számolva a VERTIKÁL Nonprofit Zrt. fogja a számlát kiállítani.

Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás

A Vidékfejesztési Minisztérium felkérésére 2014.03.19-20-án Gödöllőn megszervezett Új utakon a hazai hulladékgazdálkodás című szakmai konferencián való részvétellel a számos fejér megyei településen hulladékgazdálkodási közszolgáltatást biztosító VERTIKÁL  Közszolgáltató Nonprofit Zrt-nek lehetősége adódott arra, hogy felkérést kapjon a Minisztérium államtitkárától, valamint az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ)  vezetésétől, hogy az átalakult jogszabályi feltételeknek megfelelő működési modelljévé válljon.

Tájékoztató a Dömsödi térség üdülőingatlan használói részére

Tisztelt Üdülőingatlan-használó!

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Ráckeve és Térsége Önkormányzati Beruházási Társulás által a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátása érdekében indított közbeszerzés eredményeként a Társulás településeinek közigazgatási területén a hulladékszállítási közszolgáltatást 2014. január 28-től a VERTIKÁL NONPROFIT ZRT. látja el.

Kupakverseny

Kedves Iskolások és Óvodások! Indul az Országos Kupakgyűjtő Verseny. A verseny során a weboldalon regisztrált óvodák, általános- és középiskolák mérkőznek meg egymással különböző díjakért. Feladatuk az, hogy a meghirdetett határidőre minél több műanyag kupakot gyűjtsenek össze és adjanak le a Partnereknél.

Ünnepi szállítási rend

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy Pünkösd vasárnap és hétfőn (2014.06.08-09) a hulladékszállítás változatlan rend szerint történik.

Telefonos elérhetőség

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2014.08.11-én, előreláthatólag 12 óráig műszaki okok miatt telefonos elérhetőségünknél probléma jelentkezhet, melyért szíves elnézésüket kérjük. Kérjük, hogy probléma esetén az elektronikus elérhetőségünket szíveskedjenek igénybe venni.

Köszönettel: Vertikál Nonprofit Zrt.

 

Augusztus 20-i hulladékszállítás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2014. augusztus 20-i hulladékszállítási közszolgáltatást változatlan időpontban végezzük.

Tájékoztató

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a hulladék átvétel
2014. október 25-én (szombaton) és
2014. november 01-én (szombaton) a 8154 Polgárdi Kőhegy Lerakón szünetel!

Október 23-ai hulladékszállítás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy október 23-án (csütörtökön) a hulladékszállítás változatlan rend szerint történik.

Decemberi módosult szállítási rend

A szállítási rend a következőképpen változik decemberben az ünnepekre való tekintettel:

Polgárdi térség:

December 24. (szerda) változatlan
December 25. (csütörtök) változatlan
December 26. (péntek) változatlan
December 31. (szerda) változatlan
Január 01. (csütörtök) helyett január 03-án (szombaton)

 

Subscribe to Korábbi híreink